Βαπτίσεις; Ονομαστική γιορτή; Βάπτιση; Ο παιδότοπος Αλαλούμ είναι ο ιδανικός χώρος για να εκδηλώσετε τη χαρά σας! Το έμπειρο, φιλικό προσωπικό μας είναι έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία και να σας προτείνει ευφάνταστες ιδέες και ο ασφαλής περιφραγμένος χώρος μας ενδείκνυται για ποικίλες δραστηριότητες για να μείνει το πάρτι σας αξέχαστο σε όλους, μικρούς και μεγάλους.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή ελάτε από κοντά για να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε μαζί το δικό σας, ανεπανάληπτο πάρτι. Με δυνατότητα επιλογής του θέματος που περιλαμβάνει ανάλογο στολισμό από εμάς και κυρίως του κόστους μέσα από την ανάλογη ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατήστε εδώ  για ένα γρήγορο υπολογισμό του κόστους της εκδήλωσής σας. Μπορείτε να επιλέξετε το περιεχόμενο του μπουφέ που θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας μέσα από μία λίστα με διάφορα είδη που ετοιμάζονται στο χώρο μας, τα κομμάτια ανάλογα με τα άτομα, τα ροφήματα, να δείτε τιμές και να διαμορφώστε το συνολικό κόστος ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Εμείς εδώ στον παιδότοπο Αλαλούμ είμαστε κοντά σας στα καλύτερά σας και σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί υπέροχες στιγμές!
 
Τιμοκατάλογοι
Τιμοκατάλογος 1
Τιμοκατάλογος 2
Τιμοκατάλογος 3
Τιμοκατάλογος 4