18 χιλιόμετρα από την Καβάλα και 20 χιλιόμετρα από τη Δράμα, ανακαλύψτε έναν καταπράσινο παράδεισο 4 στρεμμάτων και ζήστε σε έναν κόσμο μαγικό!
 
Ο παιδότοπος Αλαλούμ λειτουργεί από το 2002 και προσφέρει ατέλειωτες στιγμές ποιοτικής και δημιουργικής διασκέδασης για τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους. Διαθέτει εσωτερικό χώρο διακοσίων τριάντα τετραγωνικών μέτρων, για το χειμώνα αλλά και για τις μέρες με άσχημες καιρικές συνθήκες το καλοκαίρι, με παιδότοπο και καφετέρια. Επίσης διαθέτει εξωτερικό χώρο για το καλοκαίρι, με παιδότοπο ειδικά διαμορφωμένο για μικρά παιδιά, φουσκωτά παιχνίδια, τραμπολίνο, παιχνίδια παιδικής χαράς, μπασκέτα, γήπεδο 5χ5 για παιχνίδι αλλά και διοργάνωση τουρνουά για μικρούς και μεγάλους. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του είναι εύκολη η μετακίνηση σε καροτσάκια αφού διαθέτει ράμπες και διαδρόμους για την διευκόλυνση τους αλλά και ειδικές παιδικές τουαλέτες για την εύκολη πρόσβαση των παιδιών.
 
Στους χώρους του παιδότοπου μπορείτε να διοργανώσετε παιδικά θεματικά πάρτι ή και βαπτίσεις, να επιλέξτε το μενού και τη διακόσμηση. Η εμπειρία μας, το άψογο σέρβις, η φιλική διάθεση και το μεράκι μας εγγυώνται τη σίγουρη επιτυχία κάθε εκδήλωσης. Ακόμη, ο παιδότοπος Αλαλούμ μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό προορισμό για τη σχολική εκδρομή μέσα σε ένα πανέμορφο, περιφραγμένο και πλήρως ασφαλή χώρο που διαθέτει όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις του δήμου και της ΕΛΟΤ - ΕΒΕΤΑΜ (Ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης)  καθώς μπορεί να συνδυαστεί και με εξορμήσεις στις γύρω περιοχές, το αρχαίο θέατρο των Φιλίππων, το μουσείο και την αγορά, το βαπτιστήριο της Λυδίας και όχι μόνο.