ΑΛΑΛΟΥΜ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ


    Κεντρική σελίδα
    Αλαλούμ CLUB
    Εγγραφή
    Είσοδος
    Φωτογραφίες
    Καφετέρια
    Παιδότοπος
    Γήπεδο
    Γενέθλια
    Αποκριάτικο πάρτι
    Εκδηλώσεις
    Είδη πιάτου
    Τιμοκατάλογος
    Ανακοινώσεις
    Αποκριάτικο πάρτι
    Πασχαλινή γιορτή
    Παιχνίδια
    Μνήμης
    Ζωγραφική
    PacMan
    Tetris
    Donkey Kong
    Μαθηματικών
    Επικοινωνία
    Πού είμαστε
    Πότε είμαστε
    Στείλτε μας σχόλια

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στο δικτυακό μας τόπο alaloum.gr. Να είστε βέβαιοι, ότι μέσα από αυτές τις σελίδες, θα βρείτε τις πληροφορίες που ζητάτε σχετικά με εμάς και γι' αυτά που προσφέρουμε.

Ο παιδότοπος Αλαλούμ έχει στόχο να καλύψει την ανάγκη που έχουν οι γονείς να απολαύσουν τον καφέ τους και να χαλαρώσουν, παίζοντας τα παιδιά τους μαζί με το προσωπικό που τους εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη.

Ειδικά το καλοκαίρι οι μικροί μας φίλοι θα ξετρελαθούν με τον ανοικτό χώρο μας από την μεγάλη ποικιλία στα παιχνίδια και την δυνατότητα να χωρίζονται ηλικιακά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους ώστε το παιχνίδι να γίνετε με ασφάλεια. Όσο για τους μεγάλους φίλους μας θα εντυπωσιαστούν από τον χώρο, το
service μας και το χαμόγελο του προσωπικού μας. Ειδικά οι μπαμπάδες μπορούν να απολαύσουν είτε ως παίκτες είτε ως θεατές και ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου στο γήπεδο 5x5.

Διανύοντας τον δέκατο χρόνο λειτουργίας μας και χάρη στο μεράκι και την εμπειρία μας να είστε σίγουροι ότι διοργανώνοντας τα πάρτι σας, στους άνετους χώρους μας, θα γίνουν με επιτυχία.


20/05/2019

Ποιοί έχουν γενέθλια:

evikapa σε 6 ημέρες
fotini σε 7 ημέρες
kostantinos σε 12 ημέρες
sevasti σε 18 ημέρες


  Προσθήκη στα αγαπημένα      Ορισμό αρχικής σελίδας